Verhuurproces in het kort

1. Bemiddelingsvergunning

Het is belangrijk dat uw bemiddelaar een vergunning heeft en dat alle woningen in het bestand van de bemiddelaar legaal zijn. Het kantoor dient te beschikken over gedetailleerde kennis van de sterk gereguleerde Nederlandse markt en het punten-systeem en dient in staat te zijn u te adviseren over de implicaties van deze regels voor uw woning.
De bemiddelingsvergunning van VGW geeft de zekerheid aan eigenaren en klanten dat de dienstverlening professioneel is en ethisch verantwoord. Wij kunnen u wegwijs maken in de regelgeving van de Nederlandse huizenmarkt en geven u graag advies.

2. Realistische verwachtingen

Wij beschikken over gedetailleerde kennis van de woningmarkt en zijn in staat te een realistische inschatting te maken van de huurinkomsten van uw woning.

3. Duidelijke contracten

Wij zorgen voor een duidelijk en gedetailleerde huurcontract, dat voldoet aan de Nederlandse wet en eventuele bijkomende afspraken gedetailleerd omschrijft.

4. Exclusiviteit

Wij nemen de verhuur van uw woning serieus op en zullen zorg dragen voor optimale zichtbaarheid. Maar wij vragen de bij ons ingeschreven wel om exclusiviteit; dus dat u zich alleen bij ons inschrijft en niet bij meerdere verhuurbemiddelaars. Dit om vervelende situaties, als het per ongeluk dubbel verhuren van uw woning, te voorkomen.

5. Grondige check-in en check-out

Wij begeleiden een nieuwe huurder bij de in- en uitcheck van uw woning en nemen het voortouw tijdens de inspectie van het pand en de controle van de inventarislijst. De grondigheid van de check-in en check-out is bepalend bij het vaststellen van een mogelijke schadevergoeding.

Neem contact met ons op via 030 - 26 26 505 of e-mail
Realisatie: OSW